Skip to content
Link
FD Magazine

FD Magazine

Link
Psychologie Magazine

Psychologie Magazine

Link
Rabobank

Rabobank

Rabo&Co
Link
Happinez

Happinez

Link
Ymke van Zwoll

Ymke van Zwoll

Link
Psychologie Magazine

Psychologie Magazine

Link
Linda.

Linda.

Link
Happinez

Happinez

Link
Margriet

Margriet

sunshower.nl

sunshower.nl

webteksten | scheurkalender | reclamefilms
Printerette

Printerette

slogans posters | webteksten
Onderwijsinstellingen

Onderwijsinstellingen

Heliomare Onderwijs | ROC Flevoland

Wat doet Ymke nog meer? Ymke is van alle markten thuis. Ze schrijft dus niet alleen voor glossy magazines, maar doet ook de communicatie voor Sunshower, is vaste correspondent voor Rabobank, verzint pakkende slogans voor verschillende bedrijven, schrijft websiteteksten en schoolgidsen voor onderwijsinstellingen als het ROC Flevoland en Heliomare Onderwijs en gaat u zo maar door. Dus, behoefte aan een pen die woorden geeft aan wat jij in je hoofd hebt? 

Stuur Ymke een mail.

Wie is Ymke ? Ymke van Zwoll is freelancejournalist, tekstschrijver, redacteur, storyteller, copywriter. Geef het beestje een naam. Het komt erop neer dat Ymke tot alles in staat is, als haar pen er maar aan te pas komt. Van interviews, reclameslogans, brochures, blogs en persoonlijke verhalen tot reportages, schoolgidsen en websiteteksten.

Luisteren, doorgronden en woorden geven aan wat anderen in hun hoofd hebben, dat is wat Ymke doet. Al bijna 30 jaar. Op dit moment schrijft ze ondermeer voor glossy magazines als LINDA., Happinez, Psychologie Magazine, Margriet, FD Persoonlijk of Vogue Living, maar ook voor commerciële en zakelijke opdrachtgevers, Rabobank bijvoorbeeld, en verschillende onderwijsinstellingen.

Waarom doet Ymke wat ze doet? Omdat ze graag puzzelt met zinnen en speelt met woorden. Omdat ze ervan houdt vertelde verhalen te boetseren tot een geheel. Omdat ze als kind al wilde weten welk levensverhaal er achter een voordeur schuilde. Omdat ze persoonlijke en intieme onderwerpen bespreekbaar mag maken. En omdat ze leergierig is. En nieuwsgierig. Als iemand bevlogen vertelt over iets wat hem of haar bezighoudt, is Ymke één en al oor. Ook als het niet over de grote dingen des levens gaat, maar het gespreksonderwerp een huisdier is, een innovatieve techniek of de rebranding van een sneakersmerk.

Creatief brein Een pen die raakt Een kunstenaar met woorden Hapklare taal  Met een kop en een staart  En af en toe een knipoog  Zit dicht op de huid Maatschappelijk en commercieel